78207

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


Aleš Faltín --- 16. 9. 2004
preklady+medovina

Kde se daji sehnat odborne vcelarske preklady? Jde to nejak objednat?

S tou orechovou medovinou, zalezi na tom aby byly orechy uvnitr jeste duznate? Jestli ano tak ted uz je tedy pozde, uz jsou skoro na louskani :-). Poradi mi nekdo kolikaprocentni lih se musi pouzit na macerovani orechu a jak dlouho je tam nechat?

zdravi Ales

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 7231


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

   
Jan Cervenka --- 16. 9. 2004
Re: preklady+medovina

Dne čt 16. září 2004 16:51 Ale Faltín napsal(a):
> Kde se daji sehnat odborne vcelarske preklady? Jde to nejak objednat?

Dobry den,

pokud jste clenem CSV , pujceji Vam je zdarma v knihovne v Kremencove ulici.
Pokud nejste z Prahy, nebo je pro Vas problem do si Prahy dojet, poslou Vam
je postou. To vse zdarma. Na tomtez miste je lze i obednat.


> S tou orechovou medovinou, zalezi na tom aby byly orechy uvnitr jeste
> duznate? Jestli ano tak ted uz je tedy pozde, uz jsou skoro na louskani
>
> :-). Poradi mi nekdo kolikaprocentni lih se musi pouzit na macerovani
>
> orechu a jak dlouho je tam nechat?

Soused pouziva vycepni lihovinu, ma to tusim 40%, necha je tam do podzimu i
dyl. Pokud budete ochutnavat , tak to poznate.


Honza

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 7232


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

      
Lněnička --- 16. 9. 2004
Re: preklady+medovina

Dne čt 16. září 2004 16:51 Ale Faltín napsal(a):
> Kde se daji sehnat odborne vcelarske preklady? Jde to nejak objednat?

*Dobry den,

* pokud jste clenem CSV , pujceji Vam
*je zdarma v knihovne v
* Kremencove ulici.
* Pokud nejste z Prahy, nebo
* je pro Vas problem do si Prahy
* dojet, poslou Vam
* je postou. To vse zdarma.
* Na tomtez miste je lze i obednat.

Ještě si je také lze pújčit na základní organizaci. Každá ZO ČSV dostává minimálně jedny OVO určené pro jejich členy, kteří si je mohou půjčit přímo v ZO. Větší organizace dostávají víc výtisků.

S pozdravem

Lněnička

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 7234


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

   
Pavel Prchal --- 16. 9. 2004
Re: preklady+medovina

Odpoved na orechovku uz jsi dostal dve, sv. Jana je 24 cervna, orechy
musi byt nezrale. Procento lihu od 50 nahoru.

Preklady byvaly jen pro cleny svazu, ale nejsem v tom smeru kompetentni.

Zdravi PP.


Ale Faltín napsal(a):

>Kde se daji sehnat odborne vcelarske preklady? Jde to nejak objednat?
>
>S tou orechovou medovinou, zalezi na tom aby byly orechy uvnitr jeste
>duznate? Jestli ano tak ted uz je tedy pozde, uz jsou skoro na louskani
>:-). Poradi mi nekdo kolikaprocentni lih se musi pouzit na macerovani
>orechu a jak dlouho je tam nechat?
>
>zdravi Ales
>
>

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 7233


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu